24 Σεπτεμβρίου 2011

Fernando Torres Ξέρεις μπάλα, ξέρεις να διαλέγεις;


Τον περασμένο Γενάρη (2011) ένα από τα πιο καυτά ονόματα του αγγλικού πρωταθλήματος και της Ευρώπης γενικότερα, ο Μαδριλένος Fernando Torres, άφησε μετά από 4 χρόνια την Liverpool για χάρη της Λονδρέζικης Chelsea.

18 Σεπτεμβρίου 2011

Στο Θέατρο Των Ονείρων Το Χρήμα Φέρνει Ευτυχία;


Η αγωνιστική περίοδος 2010-11, μόνο αποτυχημένη δεν ήταν για την Manchester United. Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας για 19η φορά στην ιστορία της, (ξεπερνώντας σε κατακτήσεις την Liverpool) και έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League. Το πιο σημαντικό όμως για τους κόκκινους διαβόλους, ήταν η ανάδειξη τους ως η πιο επικερδής ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο για το 2010! Το κλίμα λοιπόν στις τάξεις των φίλων της ομάδας, θα έπρεπε να είναι τέλειο. Είναι όμως; Ας δούμε λίγο πως έχει η ιστορία..

16 Σεπτεμβρίου 2011

H κατάρα στη φανέλα


Στον διάλογο που άνοιξε το barcelonismo για την διαφήμιση στην φανέλα της Μπάρσα, καταθέτοντας την προσωπική μου άποψη την χαρακτήριζα ως “το τελευταίο κάστρο” (ενάντια προφανώς στους αδηφάγους χορηγούς) και αναρωτιόμουν αν μπορεί να αποτιμηθεί οικονομικά μία φανέλα με 111 χρόνια ιστορίας.

13 Σεπτεμβρίου 2011

Το Anoeta και ο Alexis


Πριν από ένα μήνα τονίσαμε πόσο δύσκολη θα είναι και η φετινή χρονιά για την Barca. Κοινότυπα αλλά επιβεβλημένα, πρέπει να τονίσω ότι η παραμονή στην κορυφή  της Ισπανίας, της Ευρώπης, του κόσμου, μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι.

03 Σεπτεμβρίου 2011

Eric, κάπου έχεις λάθος


Την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα στην Μπαρσελόνα, την θεωρούσα για πολλά χρόνια στοιχειωμένη. Συγκεκριμένα από το 2002, χρονιά που αποχώρησε ο μεγάλος Σέρχι Μπαρχουάν (οι λίγο μεγαλύτεροι θα τον θυμούνται καλά) πολλοί ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν από τους Καταλανούς με την φιλοδοξία να καλύψουν την θέση, κανένας όμως δεν στέριωσε.