19 Μαΐου 2014

Luis Enrique Το στοίχημα


O Luis Enrique θα είναι ο νέος προπονητής του FC Barcelona για τα επόμενα δύο χρόνια. Η ανακοίνωση έγινε πριν από λίγη ώρα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου και η παρουσίαση του θα γίνει την Τετάρτη το μεσημέρι στις 14:00 ώρα Ελλάδος. Ας δούμε όμως μαζί, ποιος είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει τα ηνία στη Βαρκελώνη.

17 Μαΐου 2014

Barca και Atleti παίζουν τον τίτλο στο Camp Nou


Μπορεί το ισπανικό πρωτάθλημα να ρίχνει επίσημα την αυλαία του αύριο το βράδυ λίγο πριν τις 23:00, με τον αγώνα της κυπελλούχου Ευρώπης πλέον, Sevilla με την Elche, αλλά το αποκορύφωμα του δράματος θα λάβει χώρα σήμερα το απόγευμα στη Βαρκελώνη, εκεί όπου Barcelona και Atleti θα αναμετρηθούν για έκτη και τελευταία φορά την φετινή αγωνιστική περίοδο.

16 Μαΐου 2014

Ο Puyol που θα θυμάμαι


Είναι πλέον επίσημο. Ο Carles Puyol δεν θα αγωνιστεί ποτέ ξανά σε επίσημο αγώνα με την blaugrana φανέλα. Τις ελπίδες των φίλων της Barca να δουν τις μπούκλες του να ανεμίζουν για μια τελευταία φορά σε γήπεδο, τις απέκλεισε ο ίδιος ο αρχηγός στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του, το μεσημέρι της 15ης Μαϊου 2014, καθώς ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί φέτος όλη την χρονιά, στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον μαχητή Καταλανό αμυντικό.