31 Ιουλίου 2015

Δον Κιχώτης


Πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες από την τελευταία μας αρθρογραφική συνάντηση. Όσες δηλαδή και από την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών στο FC Barcelona και την πανηγυρική τελικά νίκη του Josep Maria Bartomeu, ο οποίος καλείται να ηγηθεί του Καταλανικού club μέχρι το 2021.

15 Ιουλίου 2015

Πόση Αλήθεια Αντέχεις;


Τρεις ημέρες απέμειναν για να μάθουμε ποιος θα είναι ο πρόεδρος του FC Barcelona για την επόμενη εξαετία. Το βράδυ της 14ης Ιουλίου, διεξήχθη το μοναδικό debate στο οποίο έδωσαν το παρόν και οι τέσσερεις υποψήφιοι. Ο τόπος συνάντησης δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το Camp Nou. Διοργανωτής το TV3, που μετέφερε εικόνα από τη συζήτηση σε όλο τον κόσμο και συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος Bernat Soler.

06 Ιουλίου 2015

Είσαι το υποβρύχιο του Bartomeu!


Ο Bartomeu με 9.093 υπογραφές, μαζί με τους Laporta (4.807), Benedito (3.834) και Freixa (3.289) (το κίνημα SeguimentFCB  που έκανε την έκπληξη και συγκέντρωσε 2.754 ψήφους, συμμετέχει συμβολικά στην εκλογική διαδικασία) είναι οι τέσσερεις τελικοί υποψήφιοι, 12 ημέρες πριν μάθουμε ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει τις τύχες του FC Barcelona, για την επόμενη πενταετία.

04 Ιουλίου 2015

Ο ακατάλληλος Bartomeu


Στο προηγούμενο άρθρο μου είχα υποσχεθεί ότι θα πάρω θέση σε σχέση με το ποιός από τους υποψηφίους για την προεδρία του FC Barcelona, είναι κατά την άποψη μου ο καταλληλότερος. Έκανα λοιπόν λάθος. Αυτό που προέχει, είναι να αναφερθώ σε εκείνον που είναι ο πλέον ακατάλληλος. Θα εστιάσω λοιπόν στον κύριο Josep Maria Bartomeu.