03 Ιουλίου 2008

Ο Dani Alves κάτοικος Βαρκελώνης


Ο Dani Alves είναι πλέον η πιο ακριβή μεταγραφή της Barcelona σε αυτή την μεταγραφική περίοδο. Ο 25χρονος βραζιλιάνος ήρθε για να αντικαταστήσει τον Zambrotta που αποχώρησε και παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από το καταλανικό club, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο.

«Στόχος μας είναι να συνθέσει μαζί με τον Messi την καλύτερη δεξιά πτέρυγα στην Ευρώπη» ήταν τα λόγια με τα οποία τον καλωσόρισε ο Pep Guardiola, ενώ ο Txiki Begiristain υπεραμύνθηκε της επιλογής του και θέλησε να κατευνάσει τις φωνές που λένε ότι το ποσό που δόθηκε στη Sevilla για την αγορά του ήταν υπέρογκο, δεδομένου του ότι μιλάμε για RWB.

O Txki μάλιστα ευχαρίστησε τον Dani Alves, καθώς προτίμησε την Barca ενώ είχε καλύτερες προσφορές στα χέρια του, αλλά επέλεξε τους blaugrana καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «μοιραζόμαστε τις ίδιες φιλοδοξίες, ήρθα εδώ για να γίνω μέρος της ομάδας και να την επαναφέρουμε εκεί που της αξίζει».

Θα καταφέρει ο Dani να φέρει την σταθερότητα σε μια θέση που μοιάζει στοιχειωμένη εδώ και χρόνια στην Barca; Η άποψη μας είναι ότι οι Καταλανοί δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη επιλογή, αρκεί ο Βραζιλιάνος να δουλέψει σκληρά και να καταφέρει να συνεργαστεί με τον Leo Messi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου