14 Μαΐου 2013

Κλαίγαμε για τον Ronaldinho


Συνέντευξη στην εκπομπή του Sky Sports, Revista de la Liga, παραχώρησε πριν από λίγες ώρες ο Joan Laporta. Ομολογώ ότι όταν χθες διάβασα την αναγγελία της συνέντευξης πάγωσα, καθώς θεώρησα ότι θα άνοιγε άλλος ένας κύκλος αντιπαράθεσης με το νυν διοικητικό σχήμα του συλλόγου.


Τελικά όμως ο Καταλανός πρώην πρόεδρος του FC Barcelona, σε αντίθεση με τις δύο συνεντεύξεις που παραχώρησε νωρίτερα φέτος σε Onda Cero και Eurosport.fr περιορίστηκε σε θέματα που αφορούσαν κυρίως σε αγωνιστικά περιστατικά της προεδρίας του. Αυτό που εκτιμώ ότι έχει ενδιαφέρον να ειπωθεί, είναι μερικές λεπτομέρειες που έδωσε, περιγράφοντας την περίπτωση της αποχώρησης του Ronaldinho.

ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
Όταν λοιπόν η κουβέντα στο στούντιο έφτασε στο όνομα του Messi, αφού ο Laporta τόνισε ότι κατά την γνώμη του, ο Leo είναι πια  ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών,  εν συνεχεία περιέγραψε πως βίωσε ο ίδιος την απόφαση του συλλόγου να απομακρύνει τον Ronaldinho:

«Πήγα πρώτα στο σπίτι του Ronnie για να του ανακοινώσω ότι είχε φτάσει το τέλος. Κλαίγαμε τότε, γιατί πρόκειται για έναν παίκτη που μας είχε δώσει τα πάντα, αλλά έπρεπε να αντικαταστήσουμε τους ηγέτες μας. Μετά πήγα στο σπίτι του Messi για να του πω ότι ο Ronaldinho φεύγει και ότι πλέον θα έπρεπε να γίνει εκείνος ο ηγέτης εντός γηπέδου. Ο Messi αντιλήφθηκε αμέσως τις ευθύνες που έπρεπε να αναλάβει. Πιστέψτε με, δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά επιβαλλόταν να την πάρουμε. Το μοντέλο μας είχε δουλέψει, αλλά η αλλαγή των πρωταγωνιστών, ήταν επιβεβλημένη.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου