30 Ιουλίου 2012

Η επική ατυχία του Banega


Ο σοφός λαός λέει πώς, ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Ένας από τους πιο cult ήρωες των balacticos, ο Ever Banega της Βαλένθια, μάλλον δεν έχει υπόψη του την συγκεκριμένη παροιμία, αλλά προφανώς του ταιριάζει γάντι.


Όλοι θυμόμαστε πως η απροσεξία του να μην σηκώσει το χειρόφρενο στο πολυτελές του Audi R8, τον περασμένο Φλεβάρη, είχε ως αποτέλεσμα να τον πατήσει το ίδιο του το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός μέσος να χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου! 

Τώρα λοιπόν ο Έβερ ξαναχτύπησε. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η Ferrari 458 που οδηγούσε (καθώς μάλλον άλλαξε αυτοκίνητο για γούρι) τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία. Ευτυχώς για τον άνθρωπο, πρόλαβε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά, ωστόσο μάλλον από εδώ και στο εξής, θα πρέπει να αρχίσει να χρησιμοποιεί λεωφορείο για τις μετακινήσεις του. 

Με αφορμή λοιπόν την σημερινή εκ νέου άτυχη στιγμή του Μπανέγκα και μια και η καλοκαιρινή διάθεση το επιτρέπει, ας θυμηθούμε πως είχαν αντιμετωπίσει οι balacticos το πρώτο ατύχημα του, μαζί με μια άλλη σειρά άτυχων και αστείων ταυτόχρονα περιστατικών, στα οποία ενεπλάκησαν άλλοι αθλητές. Δείτε το άρθρο ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου